≡ Menu

Doelgroep

Tandartsen

Inschrijving

Prijs congres

Toegang congres: € 550,00
(Vroegboekkorting: € 465,00, bij inschrijving vóór 1 januari 2016)
Hotelovernachting: € 140,00 p.p.
Diner vrijdagavond: € 60,00

 
Er zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing, deze vindt u onderaan de pagina.
Op dit congres zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Download de folder met praktische informatie →

Datum en locatie

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016 vindt het ANT Dental Studie Update Congres plaats in de Parkfoyer van de RAI Amsterdam. Op beide dagen is de ontvangst vanaf 9.15 uur en start het congres om 9.45 uur. Het congres eindigt beide dagen om 15.15 uur zodat u daarna de gelegenheid heeft een bezoek te brengen aan Dental Expo. Op beide dagen is er aansluitend een borrel. Op vrijdagavond is er de mogelijkheid deel te nemen aan een gezamenlijk diner.

2 in 1 combinatie met Dental Expo

Dental Expo logo1
Uw congresticket biedt op 11 en 12 maart gratis toegang tot Dental Expo, de vakbeurs voor tandheelkunde, tandtechniek en mondzorg. De beurs vindt plaats in dezelfde hal in de RAI als het congres, en het congresprogramma is zo afgestemd dat er op beide dagen ruim gelegenheid is aansluitend een bezoekje aan de beurs te brengen. Zo krijgt u een volledige update. Zie http://dentalexpo.nl

Accreditatie

ant-Q-Logo-2014_webDeelname aan het Dental Studie Update Congres levert u 8 accreditatiepunten op die  worden toegekend door de Stichting Quat van het Q-Keurmerk en het KRT. Indien u ook deelneemt aan de 2 toetsen die aan dit congres zijn gekoppeld, levert dit 2 extra accreditatiepunten op.

ant-KRT-logo-webAls deelnemer ontvangt u een deelnamecertificaat waarop het aantal punten is vermeld. Wij zullen uw deelname doorgeven aan het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT en het Mondzorgregister.

 

Sponsoring

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van het congres? Wilt u b.v. een stand op de beurs of uw folder in de goodiebag? Neemt u dan contact op met Pauljan van der Zee.

Contact

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met:
Associatie Nederlandse Tandartsen
Telefoon: 023- 5248899
Pauljan van der Zee, opleidingsmanager

Kaart

De RAI is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer.
Routebeschrijving via www.rai.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Indien u zelf na aanmelding niet aanwezig kunt zijn is het toegestaan iemand anders in uw plaats te laten gaan. Bij annulering vóór de volgende data zullen de hieronder genoemde kosten in rekening worden gebracht:

Voor 11 december 2015 geen annuleringskosten
Voor 11 januari 2016 25 % annuleringskosten
Voor 11 februari 2016 50 % annuleringskosten
Voor 26 februari 2016 75% annuleringskosten