≡ Menu

De ontwikkelingen in de tandheelkunde volgen elkaar in hoog tempo op. Of het nu gaat om slimme technieken, innovatieve behandelingen, nieuwe wetenschappelijke inzichten of veranderende wetgeving. Patiënten nemen ondertussen met minder dan de beste kwaliteit geen genoegen.

Permanente educatie

Kwaliteitsbevordering en permanente educatie is voor tandartsen belangrijker dan ooit. Wie in slechts twee dagen een complete studie-update wil hebben, schrijft zich daarom nu in voor het Dental Studie Update Congres, dat op 11 & 12 maart 2016 wordt gehouden in de RAI  in Amsterdam.

 

Up-to-date

Tijdens het congres wordt onder meer aandacht besteed aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde, endodontische behandelingen, moderne  röntgendiagnostiek en het prepareren voor keramische restauraties. Tijdens een paneldiscussie zal tenslotte met inbreng van de deelnemers ingegaan worden op de praktijkorganisatie en de toenemende regeldruk.

2 in 1 combinatie met Dental Expo

Dental Expo logo1
Het congres vindt plaats in de RAI in Amsterdam. Aansluitend op het congres kunt u meteen een bezoekje brengen aan Dental Expo, de vakbeurs voor tandheelkunde, tandtechniek en mondzorg. Het congres en de beurs vinden plaats in dezelfde hal in de RAI, en in uw congresticket is de beursentree inbegrepen. Zo bent u helemaal up to date. Zie http://dentalexpo.nl

Boek nu!

Het congres is toegankelijk voor alle tandartsen.
Deelname levert opleidingspunten op.
Kosten: €550,-

Kortom, wie snel zijn of haar kennis weer op peil wil brengen, bezoekt hét tandartsencongres van 2016.